Kortingsactie deelnemers Nanowrimo 2016

Beste Wrimo’s van 2016: gefeliciteerd!

Ongeacht of je de 50.000 woorden nu gehaald hebt of niet, je hebt de stap gezet om een verhaal te schrijven en dat is op zich al een felicitatie waard! We kunnen erover meepraten: ook wij hebben ons dit jaar in het zweet gewerkt om het einddoel te halen. Daarom leek het ons leuk om iets te doen voor alle hardwerkende schrijvers wiens wilde verhalen wij iedere november voorbij zien komen.

Voor iedere Nederlandse deelnemer en voor iedere winnaar bieden wij respectievelijk 16% en 20% korting op een grondige en professionele analyse van hun manuscript (zie het pakket Analyse). Daarbij maakt het niet uit of het werk in het Nederlands of Engels geschreven is.

Hoe het werkt:

  • Ben je een deelnemer maar heb je de 50,000 woorden niet gehaald? Geen nood, je krijgt 16% korting op het pakket Analyse. Maak een screenshot van je profielpagina en/of novel info op de site van Nanowrimo en stuur die als bijlage mee met je e-mail.
  • Ben je een winnaar? Dan bieden wij je 20% korting op het pakket Analyse. Stuur ons als bijlage je certificaat mee in de e-mail.

Uiteraard kun je ons altijd vrijblijvend een mailtje sturen.

Deze actie loopt tot 31 Maart 2017. Mocht je eerst willen redigeren of je verhaal afmaken, dan heb je daar dus nog even de tijd voor.

Heel veel succes!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s