Partners

Midgard Manuscripten werkt samen met verschillende Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen om de kwaliteit van het Nederlandstalige boek te verbeteren. Met gepaste trots presenteren wij onze partners:

 

Logo Celtica Publishing kleinDromen vangen, vastleggen en delen met de wereld: niets is onmogelijk! Dat is mijn visie. Ik geloof dat door te dromen en fantasie te beleven jouw creativiteit ontwaakt. De wereld heeft dringend behoefte aan creatieve mensen.

Heb jij een droom die je met mij en de rest van de wereld wil delen? Laten we er dan samen een boek van maken bij Celtica Publishing!

Nimisa_Gotham-01

“Elk boek een belevenis!” Dat is de slogan van Nimisa Publishing House : een kring van gedreven schrijvers die haar eigen coöperatieve uitgeverij beheert. Met o.a. Joost Uitdehaag, Marieke Frankema, Rik Raven, Mark van Dijk en Atalanta Nèhmoura.

Church in the clouds. Vector illustration. EPS 10, opacity

 

Dutch Venture Publishing zet zich in om ‘de kleinere auteur’ ook een stem te geven, of die auteur nu in het binnen- of buitenland woont en werkt. Zo geeft DVP origineel werk van Nederlandstalige auteurs uit, maar publiceert zij ook werk van onafhankelijke Engelstalige auteurs door deze naar Nederland te halen en te vertalen.

 

Advertentie