Korte verhalenpakket

Fantastels, de Harland Awards, de Letterrijn verhalenwedstrijden, Fantasystrijd Brugge, de Trek Sagae. Het zijn maar enkele van de vele verhalenwedstrijden die Nederland en België rijk zijn en iedere editie weer kennen ze tientallen, soms zelfs honderden deelnemers. Hoe zorg je dat jouw verhaal er bovenuit steekt?

Wat bieden wij in ons korte verhalenpakket?

We lezen je verhaal voor je door en voorzien je van een analyse met de sterke en zwakke punten uit het verhaal. Zou je ergens nog kunnen schrappen, of kun je die paar honderd woorden die je overhebt voor je het maximum aantal hebt bereikt beter inzetten om nog iets te verduidelijken? Andere punten die we zullen bekijken zijn:

  • Hoe origineel is je verhaalidee?
  • spanningsboog en plot; ben je in staat om binnen de beperkte ruimte van het verhaal verwachtingen op te bouwen en al dan niet in te lossen?
  • toepassing van genre; is het feit dat de directeur van de Belastingdienst puntoren heeft van beslissende invloed op je verhaal of is het niet meer dan een grappige toevoeging?
  • Vormt de tekst een goed geheel?

Kosten:

Voor deze dienst rekenen wij €30 euro (inclusief BTW). Tot dit korte verhalentarief rekenen we verhalen tot een maximum van 12.000 woorden. Verhalen korter dan 3.000 woorden mogen per twee worden ingezonden voor hetzelfde tarief.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte, mail ons op info@midgard-manuscripten.nl of ga naar de contactpagina.

Advertentie