Welkom

Welkom op de site van tekstbureau Midgard Manuscripten!

Brandt er een verhaal aan het puntje van je pen maar heb je moeite om de juiste woorden te vinden? Staat je verhaal al goeddeels in de steigers en heb je iemand nodig om een kritische blik op de structuur te werpen? Of is je verhaal af en ben je op zoek naar iemand die het voor je kan redigeren? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Midgard?

Omdat we jou willen helpen beter te schrijven! We helpen schrijvers zichzelf te verbeteren door hen van gegronde kritieken en feedback te voorzien. En door schrijvers te helpen hun werk te verbeteren en hoogwaardige verhalen af te leveren, verbeteren we hun kansen op het vinden van een uitgever – waar mogelijk proberen we zelfs tussen schrijvers en uitgevers te bemiddelen. Kijk op onze partnerpagina voor een overzicht van de uitgevers met wie we samenwerken!

Bij Midgard Manuscripten ligt de nadruk op Nederlandstalige fantasy, omdat wij van mening zijn dat dit genre binnen het Nederlandstalige grondgebied nog altijd wordt ondergewaardeerd. We nemen echter ook werk uit andere genres in behandeling, zoals science fiction, young adult en new adult, horror en suspense, poëzie en modern literair werk.

Nu uit: het eerste echte bullet journal voor schrijvers!

5x8-mockup-f_b-2.jpg

Psst! Als je zoveel manuscripten voor je kiezen krijgt, ga je vanzelf een lijstje met best practices maken. Van Hoofdletter tot punt. Bullet Journal voor schrijvers is een verzameling van tips en adviezen, handige uitleg en uitdagende opdrachten voor beginnende en ervaren schrijvers, geschreven door Midgardiaan Rianne Werring.

Te koop via bol.com, boekhandel en op diverse festivals en boekenbeurzen.

 

Advertentie