herfstactie

Midgard_herfst2019

18/11/2019: Wegens overweldigende belangstelling, zijn wij helaas genoodzaakt om (tijdelijk) geen inzendingen meer te accepteren. Onze excuses voor het ongemak.

Nu de blaadjes vallen en de kou langzaam weer in het land sluipt, vinden wij het heerlijk om met een goed boek op de bank te kruipen. Of…om een goed boek te schrijven!

Voel jij die schrijfkriebel ook en wil je weten of je op de goede weg bent? Lijkt het je interessant om eens feedback te krijgen van een redacteur en te leren waar jouw pennenvrucht al schittert, maar ook waar je de plank (misschien) nog een beetje misslaat? 😉

Van oktober tot en met november mag je ons gratis jouw eerste hoofdstuk digitaal toesturen! Redacteur en auteur Marieke Veringa (bekend onder het pseudoniem Mara Li) zal vervolgens haar rode pen aan het werk zetten.

 

Wat jij stuurt:

Jouw eerste hoofdstuk* in als Word-bestand, voorzien van:

  • Jouw naam
  • Enkele korte zinnetjes biografie
  • Een korte samenvatting van het gehele boek

Opsturen naar: info@midgard-manuscripten.nl onder vermelding van “Herfstactie” + jouw naam en titel van het boek.

 

*Times New Roman, lettertype 12. Zorg dat het hoofdstuk maximaal 15 A4tjes in Word heeft. Als het hoofdstuk echt veel langer is, breek het dan op een logische plek af. Eventueel kun je daarna gebruik maken van onze korting op een volledige analyse!

 

Wat je terugkrijgt:

  • Een rapport van 1 à 2 A4tjes waarin kort en bondig de sterke en zwakke punten van jouw verhaal worden doorgenomen
  • Tips, tekst en uitleg om je verder op weg te helpen

 

Korting op analyse van het hele manuscript

Ben je na de gratis beoordeling enthousiast geworden en wil je de rest van het boek graag ook laten proeflezen? Dat kan natuurlijk! Met veel liefde nemen we dan het gehele manuscript onder de loep. Dit kan met een Snelle Scan of een uitgebreide Analyse.

Omdat wij jouw eerste hoofdstuk dan al bekeken hebben, ontvang je hier dan ook nog eens 10% korting op! 🙂

 

 

 

 

Voorwaarden:
Deze actie geldt van 18 oktober 2019 t/m 30 november 2019. Insturen het liefst vóór 25 november. Proeflezen en redigeren is mensenwerk; wachttijden kunnen daardoor variëren. De kortingsactie van 10% geldt alléén op de Snelle Scan óf de Analyse van het manuscript waarvan het eerste hoofdstuk gratis ter proeve is opgestuurd. Aan de gratis analyse kunnen verder geen rechten worden ontleend.
Advertentie