Terugblik op de zomer, vooruitblik op NanoWriMo

De zomer is nu echt voorbij en de herfst heeft 14470647_309190979457001_1369539980775734876_nzijn intrede gedaan. Nog slechts een maandje tot november, de maand die voor veel schrijvers gekenmerkt wordt door een verwoede schrijfkoorts.

De afgelopen maanden hebben wij bij Midgard Manuscripten veel enthousiaste schrijvers mogen begeleiden. Telkens opnieuw worden wij verrast door hun creativiteit, talent en doorzettingsvermogen. En telkens opnieuw werden wij geïnspireerd door hun positieve feedback! Enkele van de door ons behandelde manuscripten zijn al terug te vinden in de boekwinkel. Kijk eens uit naar het prachtige jeugdboek De Legende van de Vuurvogel van Femke Dekker, uitgegeven bij Dutch Venture Publishing, en naar de mooie editie van Charles Dickens’ Kerstverhaal, van Mark van Dijk.

Volgende maand begint National Novel Writing Month (NaNoWriMo): hét moment om aan een kersvers verhaal te beginnen, of misschien juist om dat ene, weggelegde manuscript eens af te stoffen. Wij kijken ontzettend uit naar alle mooie, originele verhalen die zullen ontstaan!

Advertenties