Begeleiding

Begeleidingscursus voor beginnende auteurs

Droom je ervan om een boek te schrijven, maar weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken? Of misschien ben je al ergens halverwege het verhaal en twijfel je over hoe het nu verder moet… Is het verhaal wel spannend genoeg, hoe rond je een boek op een mooie manier af, hoe zorg je voor een spannend plot?

Met onze individuele schrijfbegeleiding richten wij ons speciaal op beginnende auteurs. Samen met jou kijken we naar je ideeën, naar wat je al hebt geschreven en vooral: naar wat je wilt bereiken. De begeleiding die je krijgt is dus altijd op maat gesneden en voegt zich naar jouw wensen en mogelijkheden. Tegelijkertijd krijg je eerlijk, helder advies en verdiepende achtergrondinformatie, zodat je als schrijver echt kunt groeien.

Voor wie is het?

Voor iedereen die bezig is met zijn of haar (eerste) boek; voor jongeren die hun liefde voor schrijven extra aandacht en diepgang willen geven en natuurlijk voor eenieder die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het schrijven én afmaken van dat boek!

Hoe werkt het?

Midgard Manuscripten biedt standaard vier contacturen aan, waarbinnen de begeleiding plaatsvindt. Van deze vorm kan echter afgeweken worden, al naargelang de behoefte. Welke vorm de begeleiding aanneemt, hangt grotendeels af van je eigen wensen en mogelijkheden. Ook daar helpen wij je graag bij, in de vorm van een kosteloos overleg.

Kosten:

Voor schrijfbegeleiding rekenen wij  €49,50,- per (contact)uur (incl. 21% btw). Heb je al een (deel van) een manuscript dat wij eerst moeten lezen, dan rekenen wij daar een extra tarief van €3,- per 1000 woorden voor.

Voor vragen, overleg of een vrijblijvende offerte, mail ons op info@midgard-manuscripten.nl of ga naar de contactpagina.

Geïnteresseerd?

Elk traject begint met een vrijblijvend en kosteloos overleg, waarin jij jouw wensen kunt aangeven en wij je goed en eerlijk kunnen adviseren over wat we voor je kunnen betekenen. Ook alle vragen beantwoorden we met veel plezier. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!